Acoperiş terasă

Diversitatea începe cu calitatea

Acoperişurile terasă sunt considerate de drept ca fiind unice, diverse şi permit opţiuni creative ca nici o altă formă de acoperiş. Diversitatea, are două părti: una privind aproape toate posibilităţile de proiectare, cealaltă cu cerinţe specifice pentru termoizolare şi hidroizolare.

Este calitatea conformă necesităţii construcţiei, atunci ea determină siguranţa şi durata de viaţă a acoperişului. Aceasta constituie baza pentru toate spaţiile arhitectonice de pe acoperiş - de la terasa acoperişului până la acoperişul verde.  

Acoperişurile terasă oferă avantaje valoroase în moduri foarte practice, mai presus de toată accesibilitatea sa. Deoarece, prin terasarea sau înverzirea suprafeţei acoperişului clădirea câştigă mai mult decât un aspect atractiv. Orice astfel de reevaluare creează un spaţiu suplimentar de locuit şi trăit - chiar la construcţii noi sau în condiţiile unei lucrări de reabilitare ulterioare.

În acelaşi timp acoperişul terasă oferă posibilitatea celui mai ridicat comfort în spaţiul interior. Utilizarea spaţiului poate avea loc în mod optim, fără suprafeţe oblice. Avantaje, cu care pot convieţui toate părţile implicate.