Soluţii de sistem

Soluţii de sistem

A face suprafaţele de acoperiş disponibil este în trend! Fie că este o simplă vegetaţie extensivă, o grădină veritabilă pe acoperiş sau utilizarea ca suprafeţe pietonale sau carosabile: Bauder a fost  primul producător care a dezvoltat  sisteme constructive complete - de la bariera de vapori până la vegetaţie. Noi oferim clienţilor noştrii totul dintr-un singur loc. Căci ştim, că pentru o înverzire a acoperişului funcţională îi aparţine o construcţie de acoperiş de calitate ridicată şi cu aceasta mai sigură.

Ştiaţi că ...

Ce este un sistem de construcţie  într-un singur strat?

La forme de construcţie simple un pat omogen preia funcţiile straturilor de dren, filtrare şi suport pentru vegetaţie, dar şi stabileşte cerinţe ridicate speciale asupra calităţii a substraturilor de vegetaţie utilizate. 
Sistem de construcţie într-un singur strat face posibilă înverzirea suprafeţelor mari cu un timp scăzut şi cheltuieli reduse. În substraturile Bauder stă experienţa de mulţi ani privind înverzirea cu succes într-un singur strat. Pentru un rezultat optim cu cheltuieli minime.