Bauder Service

Cel mai important serviciu al nostru
dintre toate: Siguranța.

După ce recunoașteți 150 de ani de experiență? După lungimea listei serviciilor noastre, de exemplu sau referitor la Know-how-ul reprezentanților noștri de specialitate. Ambele le-am dezvoltat de-a lungul anilor și decenilor în practica de zi cu zi pe acoperiș. Două din multele motive, de ce astăzi datorită Bauder vă simțiți sigur în orice moment: atât la proiectare cât și la execuție. O privire în viitor. Livrări sigure se înțelege la noi ca și de la sine, precum relațiile pline de încredere cu personalul nostru amabil și competent. Siguranța cunoaște multe fațete și fețe, dar numai un nume: Bauder.

Serviciile noastre - Promisiuni:

 • Consultanță înainte de produs:

  Consultanții și prezentanții noștri oferă consultanță și realizează oferte cuprinzătoare obiectiv pentru cea mai bună soluție.

 • Ne ocupăm în totalitate:

  Hidroizolații, termoizolații, înverziri. Nu doar sistemele noastre de acoperiș funcționează perfect împreună, deasemenea și serviciile noastre.

 • Pentru fiecare:

  Pe proiectanți și aplicatori îi susținem din faza proiectare și execuție până în faza finală. Pe clienții și distribuitorii noștri îî școlarizăm în teorie și practică.

 • Nimic nu poate înlocui contactul personal:

  Reprezentanții noștri sunt receptivi, oferă consultanță pe picior de egalitate și se deplasează cu plăcere la fața locului.

 • Hotărâtor este pe acoperiș:

  Suntem aproape de tine. Competența noastră și calitatea produselor își confirmă punctele forte direct la fața locului.